Koningsdag, hoera! Maar hoe vier je zelf een royale verjaardag?

Op 27 april vieren we Koningsdag. De verjaardag van de koning. Deze feestdag wordt in Nederland uitgebreid gevierd met vrijmarkten en openlucht festivals. De Koning zelf bezoekt een gemeente en wordt daar getrakteerd op optredens en cadeaus. Best een bijzondere manier om je verjaardag te vieren. Ben jij binnenkort jarig en wil jij ook één keer als royal door het leven? Dan mogen daar een aantal luxe en bovenal culinaire producten niet bij ontbreken!

Rijkelijk beloond
De naam zegt het al. Voel je de koning(in) te rijk met deze sprankelende champagne van Veuve Clicquot. Veuve Clicquot staat bekend om zijn oranjekleurige etiketten, maar deze speciale editie heeft een nog luxere uitstraling. De Veuve Clicquot Rich is bedoeld om te mixen met je favoriete ingrediënt in een groot glas met ijs. Wij kunnen als smaakmakers ananas, komkommer of paprika aanraden, maar experimenteer vooral ook zelf! Je biedt je gasten in ieder geval iets heel exclusiefs.
VCP Rich
© Veuve Clicquot

K
aviaar voor de tsaar
Kaviaar is een product dat staat voor weelde en goede smaak en is een luxe delicatesse voor de fijnproever. De Beluga kaviaar is de meest exclusieve kaviaar, maar ook de kaviaar met de meest fantastische smaaksensatie. Gebruik een parelmoeren lepel en schep de kaviaar op de muis van je hand. Druk langzaam met je tong de eitjes kapot tegen je gehemelte en geniet van de subtiele, notige en romige smaken. Presenteer de kaviaar zoals de traditie vanuit Rusland betaamt: des te meer kaviaar, des te belangrijker de gasten zich voelen. Drink er bovenal een mooi glas champagne bij!

Gin-tonics voor iedereen
Hou je van uitdelen en van gin-tonics? Zet dan deze 4,5 literfles van Skully Gin centraal op jouw feestje! Om in koninklijke sferen te blijven is de Tangerine Twist editie een echte aanrader. De exotische smaken van Chinese mandarijn en verfijnde specerijen maken het een vorstelijke gin. De beste combinatie maak je met de Mediterranean Tonic Water van Fever-Tree en een paar takjes rozemarijn.

Spray olijfolie als een luxe parfum
Decadentie ten top: een chefkok bij je thuis uitnodigen en hem voor je beste vrienden laten koken. Zorg dan wel dat je zelf een paar mooie producten in huis hebt om indruk te maken op de gasten, maar zeker ook op de chef. Deze olijfolie van Chateau d’Estoublon is een mooi voorbeeld. Door de bijzondere flacon is de olijfolie subtiel over een gerecht te verstuiven. Daar wordt bij je volgende verjaardag nog steeds over gesproken...
Estoublon Spray
© Château d’Estoublon

We wensen je alvast een heel bijzondere verjaardag toe!

De klant is altijd koning bij Qeuze. Mocht je dus nog vragen hebben over een product of advies nodig hebben, de hofhouding staat voor je klaar.