Wijnmaker Karl Lambour op bezoek in Nederland

In maart 2015 kwam Karl Lambour, de wijnmaker van Grande Provence, naar Nederland. Tijdens een 2 daagse tour door culinair Nederland hebben wij de mooiste plekjes van Nederland laten zien. Uiteraard alles in stijl van de mooiste wijnen uit Zuid-Afrika, Grande Provence. Als afsluiting organiseerde Qeuze in de lounge een uniek winemakers diner.


Wijnmaker Karl Lambour heeft een speciaal plekje voor Nederland. De wijnmaker heeft namelijk Nederlands bloed en dat is te merken tijdens het bezoek aan Qeuze en onze klanten. Vol enthousiasme hebben we Karl de mooiste plekjes van Nederland laten zien, hebben we een city trip naar Amsterdam georganiseerd en  hebben we gegeten en gedronken bij de mooiste restaurants wat ons land te bieden heeft.


Versmarkt Van de Valk 


Met dank aan Dhr. Freek van der Valk en zijn team hebben we samen met hen kunnen genieten van een heerlijk diner in het restaurant in Voorschoten. Uiteraard gecombineerd met de wijnen van grande Provence. De wijnen zijn inmiddels ook bij de versmarkt te koop.


FG Lab van Francois Geurds


Misschien wel de beste chef van Nederland Francois Geurds heeft ons ontvangen om samen met de wijnmaker de wijnen door te proeven. Een bijzondere proeverij waarbij de ultieme combinatie tussen wijn en spijs werd gezocht en uiteraard ook is ontdekt.


Onze Grande Provence wijnen staat inmiddels bij vele restaurants op de kaart, zo is de wijn te bestellen bij Las Palmas van Herman den Blijker, Okura in Amsterdam en bij FG Lab van Francois Geurds in Rotterdam.