Hard seltzer is de trend van dit moment

Bijna alle magazines en platforms in de food, drinks en horecabranche schreven de laatste maanden over de nieuwste trend van dit moment: hard seltzers. Een trend die overgewaaid is vanuit de Verenigde Staten en waar we nu in Nederland niet meer omheen kunnen. Maar wat is een hard seltzer?

Een hard seltzer is een drankje dat gemaakt wordt met bruiswater, natuurlijke fruitaroma’s en een klein deel alcohol met een neutrale smaak. Er worden verder geen suikers, kleurstoffen of andere kunstmatige ingrediënten toegevoegd. De drank is vooral zo populair omdat het caloriearm is. Dit komt door het lage alcoholgehalte van vaak niet meer dan 4,5%. Het past in het huidige tijdperk waarin veel mensen zichzelf een gezonde levensstijl aanmeten. Daarbij zijn hard seltzers glutenvrij en geschikt voor veganisten.

DRTY Citrus WhiteDRTY Raspberry Rosé

Bij Qeuze volgen we altijd de laatste trends. Je vindt daarom sinds kort in ons assortiment de hard seltzers van DRTY Drinks in de smaken Citrus White en Raspberry Rosé. Deze varianten worden gemaakt met gefermenteerd fruit waaruit het alcoholgehalte van 4% ontstaat, daaraan voegen ze bruiswater en natuurlijke fruitaroma’s toe. Puur en caloriearm. Bewust genieten dus!

Je bestelt de hard seltzers van DRTY Drinks hier.