Deze bubbels drink je tijdens oud en nieuw

Geen vuurwerk dit jaar? Dat is een extra reden om lekker veel kurken te laten knallen! De feestdagen zijn het moment voor bubbels in alle soorten en maten. Dit maakt kiezen soms lastig. We geven je in deze blog een aantal sprankelende tips.

ChampagneLaurent-Perrier rosé
Dit zijn niet zomaar bubbels, maar na een jaar als 2020 mag er wel wat speciaals geopend worden! We willen graag dat je 2021 rooskleuriger bekijkt. Daarom tippen we je de Laurent-Perrier rosé champagne. Dit champagnehuis is autoriteit op het gebied van rosé champagnes. Beter dan dit wordt het niet.

Vind hier ons hele assortiment champagne.
CrémantBailly Lapierre crémant
Crémant wordt op dezelfde manier gemaakt als champagne, maar mag niet zo heten omdat het niet in dezelfde regio en van andere druiven wordt gemaakt. Crémant vind je bijvoorbeeld terug in de Elzas of in de Bourgogne. Voordeel is dat deze bubbel zeer betaalbaar is en van fantastische kwaliteit! Neem bijvoorbeeld de crémant van Bailly Lapierre. Bij ons verkrijgbaar in normaal formaat en in half formaat van 37,5cl.
CavaXenius Brut Selección

Cava is het Spaanse antwoord op crémant. Gemaakt volgens dezelfde productiemethode als champagne, maar in dit geval komt deze soort bubbel uit de Spaanse streek Catalonië en gebruiken ze hier de druiven Macabeo, Parellada en Xarel·lo. Onze favoriet is de Xenius Brut Selección, veel smaak voor een lage prijs.
ProseccoBottega Prosecco Gold
Prosecco is de bubbel met Italiaanse charme. Vaak verpakt in een fles dat oogt als een goed zittend Italiaans maatpak en altijd met een toegankelijk karakter door de zachte bubbel en de fruitige smaken. Onze bestverkochte prosecco is van wijnhuis Bottega. Dit huis is gespecialiseerd in het maken van prosecco en snapt dat het oog ook wat wil; een gouden omhulsel schenkt toch net wat leuker.

Vind hier ons hele assortiment prosecco.
AlcoholvrijBlack & Bianco Zero

Start je 2021 liever alcoholvrij, maar wel graag met een feestelijke bubbel? Daar hebben we meerdere opties voor! Toch noemen we als all-time favorite de Zero van Black & Bianco. Smaakt net zo goed als de alcoholhoudende prosecco. Hoe doen ze het? Nou, de productie vindt plaats in Duitsland. Dit land is gespecialiseerd in het maken van zeer goede alcoholvrije wijnen en gebruiken hiervoor de beste technieken. 

Andere alcoholvrije bubbels (én wijnen) vind je hier.
Het Qeuze team wenst je het allerbeste voor 2021!