De lekkerste culinaire producten voor Pasen

Met Pasen halen we bijzondere culinaire producten in huis en nemen we de tijd voor heerlijk eten en gezellige borrels. Ondanks dat we dit jaar met een kleiner gezelschap Pasen zullen vieren, is er geen reden om deze dag minder uitgebreid in te vullen. Laat je inspireren! En oja, met deze complete pakketten hoef je de deur niet meer uit.

Proefdoos Lentewijnen

Proefdoos Lentewijnen
In deze proefdoos vind je wijnen die passen bij de lente. Wijnen om in het voorjaarszonnetje mee te borrelen of die goed combineren met typische gerechten van het seizoen. Alle wijn-spijs suggesties vind je in deze blog. Proost!

Meer proefdozen bekijken? Je vindt ze hier.


Borrelbox Pasen

Borrelbox Pasen
Tel jij ook altijd af naar je favoriete moment van de dag, het borreluurtje? Dan wil je deze borrelbox voor Pasen zeker in huis halen. Compleet met twee verschillende wijnen en heerlijke snacks.
Je kan deze borrelbox winnen! Doe met de Qeuze Paasactie. Deze actie loopt t/m 7 april.

Meer borrelboxen bekijken? Je vindt ze hier.

Gin & Tonic starterspakket

Gin & Tonic starterspakket
De borrel is ook een uitgelezen kans om eens een heerlijke verfrissende gin & tonic te maken. Met dit starterspakket kan je je favoriete smaak ontdekken. Zorg voor voldoende ijsblokjes in de vriezer!

Meer gin & tonic pakketten bekijken? Je vindt ze hier.

Bloody Mary cocktailpakket

Bloody Mary Cocktail Pakket
Ben je een ochtendmens, of juist niet, en je zoekt een extra kick bij de Paasontbijt? Maak dan de klassieke Bloody Mary Cocktail. De hartige smaken zijn heerlijk bij bijvoorbeeld getoast brood met avocado en zalm of een gekookt eitje.

Meer cocktailpakketten bekijken? Je vindt ze hier.

Cava pakket

Cava pakket
Je kan de ochtend uiteraard ook starten met een bubbeltje bij het ontbijt of de brunch. Met dit cavapakket heb je gelijk de juiste glazen in huis. Voeg eventueel wat vers geperst sinaasappelsap toe en voilà, een Mimosa!

Meer champagnepakketten bekijken? Je vindt ze hier.

Caramol koffiepakket

Caramol koffiepakket
Aangezien je de deur niet uit hoeft, kan je nu zonder nadenken een glaasje heerlijke likeur bij je koffie nemen. Samen met heerlijke chocoladeamandelen zorgt dit voor een echt verwenmoment.

Meer koffie- en delicatessenpakketten bekijken? Je vindt ze hier.

Fijne Paasdagen!
Het Qeuze team