Bruisend de nazomer in met Moët & Chandon Ice Impérial

De meteorologische zomer is voorbij, maar dat wil niet zeggen dat het geen mooi weer kan zijn in september. We hopen namelijk nog een knipoog van de zon te zien! Genieten van deze mooie nazomer doe je met Moët & Chandon Ice Impérial.


Ice Ice Baby

Moët & Chandon heeft een speciale champagne die je alleen op ijs drinkt. Hiervan zijn twee soorten; de Ice Impérial en de Ice Impérial Rosé. Qeuze heeft voor beide champagnes een uniek Moët & Chandon Ice Impérial pakket samengesteld inclusief gevriesdroogd fruit van i’TRE.
Moët Ice pakket

i’TRE gevriesdroogd fruit

De gevriesdroogde aardbeien en frambozen is een nieuwe toevoeging aan het assortiment van i'TRE delicatessen. Het is geschikt voor meerdere toepassingen, maar wij gebruiken ze het liefste in een cocktail, gin-tonic of in combinatie met de Moët & Chandon Ice Impérial of Ice Impérial Rosé.

Voordelen:

In het kort alle voordelen op een rij:

  • langer houdbaar;
  • 100% natuurlijk;
  • voedingswaarde is hetzelfde als vers fruit;
  • smaakt blijft behouden;
  • luchtig en knapperig
  • hele jaar door verkrijgbaar
  • niet bederfelijk, dus altijd optimale smaakbeleving
  • licht van gewicht.

Gevriesdroogde aardbeienGevriesdroogde frambozen


Perfect serve

12 cl Moët Ice Impérial of Moët Ice Impérial Rosé

3 ijsblokjes

Muntblaadjes

i’TRE gedroogde limoen, citroen of grapefruit

i’TRE gevriesdroogde aardbeien/frambozen

Doe 3 ijsblokjes in een groot glas. Voeg 1 takje munt, 2 stukjes aardbei en framboos toe. Tip: doe altijd het gevriesdroogde product als eerst in het glas, dan pas de drank.


Voor iedere gelegenheid

Bij Qeuze vinden wij de Moët & Chandon Ice Impérial in combinatie met het gevriesdroogde fruit het perfect drankje voor de nazomer. Al bij de eerste slok zak je weg in je stoel en komen de ideeën voor een volgende vakantie omhoog borrelen. Daarnaast is champagne altijd heerlijk en gepast voor iedere gelegenheid zoals een verjaardag. Dagje ontspannen met vrienden of een avondje uit, oftewel een bruisend moment voor iedereen vanaf 18 jaar!

 

De perfecte Qeuze

Zoals een fles Moët & Chandon Ice Impérial of een Moët & Chandon Champagne Impérial Rosé in een prachtige geschenkverpakking met de i’TRE gevriesdroogde aardbeien of frambozen. Dan geef je liefde, passie en vriendschap.

Wat een Qeuze om van te genieten!