Sintspiratie: 4 originele Sinterklaascadeau’s

We hoeven niet lang meer te wachten voordat de Sint en zijn pieten onze deuren langs gaan. Om Sint een beetje te helpen, hebben we alvast een paar mooie en originele geschenken voor hem uitgezocht.

Zachtjes gaan de paardenvoetjes
Je vindt niet dagelijks een wijnpakket in je schoen. Wij verwachten dan ook dat de ontvanger blij verrast zal zijn met deze twee wijnen van het wijnhuis Casas Patronales in Chili. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay en de rode wijn van Merlot. Beide wijnen zijn echte allemansvrienden en dragen bij aan een heerlijk avondje.

Chique bisschopswijn
De Sint moet op zijn leeftijd natuurlijk goed op zijn gezondheid letten. Gelukkig blijkt champagne vele gezondheidsvoordelen te hebben! Het bevat antioxidanten en proteïnen die bevorderlijk zijn voor het hart en het kortetermijngeheugen. Vanwege de lage calorieën in een glas champagne is het ook nog eens een heel slank drankje. Bij Qeuze verkopen we verschillende champagnes, zoals Veuve Clicquot, in mooie geschenkverpakkingen. 

Hij rijdt door donkere nachten
Sint en zijn pieten maken lange nachten en om een beetje wakker te blijven heeft de koffiepiet de lekkerste koffie geselecteerd. Deze koffie hebben we bij Qeuze samengevoegd in een pakket en is geschikt voor elke koffieliefhebber. Een bakkie TROAST. wanneer je het echt nodig hebt, maar vooral om lang van te genieten.

Wie zoet is krijgt lekkers
Voor de liefhebbers van Gin & Tonic én alle zoetekauwen hebben we nu een wel heel origineel cadeau! Verpakt in een mooi Gin & Tonic copa glas vind je nu bij ons speciale Gin & Tonic pepernoten! Deze pepernoten komen van Pepernotenfabriek Van Delft, dus je haalt de beste kwaliteit in huis. Van deze lekkernij krijg je niet snel genoeg.

Zoek je meer Sintspiratie? Klik dan hier.